Caz UNIC in Romania. Ce a gasit acest taximetrist pe bancheta din spate a masinii…Gestul taximetristului a impresionat foarte multă lume.

Caz UNIC in Romania. Ce a gasit acest taximetrist pe bancheta din spate a masinii…Gestul taximetristului a impresionat foarte multă lume.

Gestul taximetristului Luigi Unguritu, 50 de ani, din Craiova, care a înapoiat cei 5.000 de lei pierduţi de un client pe bancheta din spate a maşinii sale, a impresionat foarte multă lume.

14657542_1161032990617981_4536116626234720459_n

Șoferul de taxi care a găsit portofelul cu 5.000 de lei în el, uitat de un client în mașina sa, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, deși câștigă această sumă în cinci luni de muncă. Pentru că n-a putut să dea de urma clientului, taximetristul a dus portofelul la Secţia 3 Poliţie Craiova, iar oamenii legii l-au găsit pe proprietar, cei doi bărbaţi întâlnindu-se în faţa poliţiştilor.

„Sunt taximetrist de cinci ani. Am mai făcut taximetrie înainte, dar apoi am mai lucrat în alte locuri, iar acum m-am întors la această meserie. Muncesc mult şi ne descurcăm greu cu banii pe care îi avem lunar pentru că soţia mea este pensionată medical şi are doar 400 de lei lunar. Dar, să zicem că pot să asigur familiei un trai cât de cât decent“, a declarat pentru Gazeta de Sud, bărbatul.

Deși veniturile lunare nu prea îi permit să meargă în concedii, iar atunci când totuşi reuşeşte nu poate să stea mai mult de câteva zile, bărbatul nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze banii pierduși de client.

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici