Cum îți dai seama când un bărbat nu este fidel! Va călca mereu strâmb!

Cum îți dai seama când un bărbat nu este fidel! Va călca mereu strâmb!

Dacă vrei să știi exact cu cel fel de bărbat este și dacă acesta este capabil să te înșele, atunci poate că ar trebui să cauți semnele ce îl dau imediat de gol!

Nu-și respectă mama
Un bărbat care nu se comportă frumos cu mama sa, nu se va purta frumos nici cu soția sa.

E narcisist
Un astfel de bărbat este de obicei genul care este empatic și tratează femeile ca pe obiecte pe care le poate folosi. Narcisitul nu se schimbă niciodată.

Nu are încredere în el
Un bărbat care se plânge mereu că a albit, că s-a îngrășat sau că va fi dat afara de la serviciu va încerca să își crească încrederea în sine având o aventură. Până să ajungă acolo, ar trebui să-l încurajezi să-și urmeze visele și să evite să se mai compare cu alții.

E vicios
Bea, fumează, se droghează, deci crede că poate face orice oricând doresc fără să dea socoteală nimănui. Chiar și să înșele.

Flirtează
Poate ți se pare drăguț la început să îl vezi cum poate fermeca orice femeie din două – trei cuvinte. Dacă flirtează pană și cu sora sau mama ta nu mai e așa de fermecător, nu?

Uită
Un bărbat care uită că trebuia să te scoată în oraș de ziua ta sau că voiai să vezi cu el un film, nu e un semn prea bun. Un bărbat care nu se preocupă de fericirea partenerei de viață, e un bărbat care se preocupă mai mult de fericirea sa, arată unica.ro.

E rece
Vrea să facă dragoste cu tine, dar nu mai e la fel de afectuos? Dacă îl confrunți, îi spui ce te deranjează și el neagă ca s-ar fi întâmplat ceva probabil că te înșală.

 

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici