FOTO: Uite cum arată Loredana Groza fără machiajul de televiziune! Diferența e șocantă

FOTO: Uite cum arată Loredana Groza fără machiajul de televiziune! Diferența e șocantă

E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook, Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, la televizor e ajutată de machiajul profesionist, însă în realitate, ridurile, cearcănele şi cutele nu mai pot fi ascunse.

Faţa Loredanei Groza (46 de ani) a stârnit multe controverse de-a lungul anilor căci, deh, aşa-i cu divele! Sunt analizate şi întoarse pe toate părţile, iar asta nu se întâmplă doar la noi, ci în tot showbizul de pe planetă. Deunăzi, comparând pozele vechi cu cele noi, medicul estetician Chawi Youssef, de la Arcalife, ne-a detaliat retuşurile făcute de divă la nivelul feţei.

“Vedeta şi-a îmbunătăţit aspectul estetic al feţei prin rinoplastie (operaţie la nas), augmentare de buze cu acid hialuronic, al cărui efect durează aproximativ un an şi se repetă la cerere. Ridurile au fost estompate cu botox, al cărui efect durează între 9 şi 12 luni. Rinoplastia costă între 1.800 şi 2.500 de euro, injectarea buzelor, 250 euro, cea a ridurilor, 350 de euro. Cred că are şi o blefaroplastie, pentru că se observă o modificare a pleoapei, iar această intervenţie costă cam 800 de euro. Toate acestea nu fac decât să o întinerească şi să contribuie la armonizarea feţei”, ne declara esteticianul. Dar iată că, în ultima vreme, jurata de la “Vocea României” (PRO TV) se pare că a cam uitat să-şi “umple” ridurile cu acid hialuronic, căci cea mai recentă poză o dă de gol. Mai mult, imaginea cu pricina nu este trecută prin filtrele prietenoase ale Photoshop-ului, căci nu apare la Lori pe Facebook, ci la amicul ei, Marian Teodorescu, alias Dom’ Profesor, bunul prieten al lui Teo Trandafir. Aici se observă lesne ridurile din jurul ochilor, cele din jurul gurii, cutele de la nas şi de la bărbie. Nu e o ruşine, Doamne-fereşte, căci nimeni nu a găsit elixirul tinereţii până acum, însă este de semnalat discrepanţa dintre pozele pe care Lori “le vinde” pe afişele spectacolelor sau pe Facebook şi cele reale.

Practic, avem parte de “trei Loredane”: una de 25 de ani în fotografiile editate, una de 40 de ani la “Vocea României” (PRO TV), unde machiajul de televiziune acoperă bine aspectele inestetice şi una de 46 de ani, în viaţa reală. Loredana nu a investit doar în chip, ci şi în dantură, dar are balta peşte, căci diva pop încasează între 12.000 şi 15.000 de euro la un concert. “Loredana are o dantură perfect aliniată. Lucrarea este total ceramică, cu dinţi extraplaţi, realizaţi individual pe tonuri de nuanţe, conferind un aspect foarte natural. Numai partea superioară a danturii a costat în jur de 8.000 de euro”, ne-a declarat medicul stomatolog Valentin Răducanu.

sursa: click.ro
loredana_groza_nemachiata

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici