LESINI DE RAS ! Soferița debusolata în benzinărie ! VIDEO

LESINI DE RAS ! Soferița debusolata în benzinărie ! VIDEO

Orice șofer poate să confirme faptul că atunci când ajungi în benzinărie ai o secundă de rătăcire în momentul în care te gândești pe ce parte trebuie să te oprești lângă pompa de alimentare. Dar în cazul acestei șoferițe veți vedea că momentul de rătăcire se repetă precum ziua cârtiței, astfel că în doar câteva zeci de secunde reușește să uite în mod repetat pe ce parte trebuie să se alinieze în fața pompei cu benzină.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere a unei benzinării și datorită caracterului lor hilar unul dintre supraveghetori a hotărât să filmeze cu telefonul său mobil și mai apoi să posteze videoclipul pe internet. Rezultatul este ceva așteptat datorită momentului de maximă hilaritate din aceste imagini astfel că peste 21 de milioane de internauți l-au vizualizat.

 

Trebuie să recunoaștem că nu zilnic ne întâlnim cu asemenea situații mai ales reale, asta pentru că se vede clar și din imaginile surprinse că șoferița nu joacă nici un fel de teatru ci pur și simplu nu reușește să dezlege acest adevărat ”puzzle” din benzinărie!

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici