‘Mica’ mare jucătoare! ‘Mica’ Brădeanu s-a retras din echipa României după finala Trofeului Carpați

‘Mica’ mare jucătoare! ‘Mica’ Brădeanu s-a retras din echipa României după finala Trofeului Carpați

Finala cu Ungaria a fost ultimul test pentru tricolore înainte de participarea la Campionatul European. În vârstă de 37 de ani, Aurelia ‘Mica’ Brădeanu a jucat ultimul său meci la prima reprezentativă, după 17 turnee finale disputate sub tricolor!

Brădeanu a mai îndulcit amărăciunea suporterilor după înfrângerea cu Ungaria. ”Mica” a fost personajul principal al serii, semnând sute de autografe pentru fani.

“Am iubit sportul ăsta 20 de ani. Voi ramâne în handbal pentru că îmi place ceea ce fac și, ori de câte ori va fi nevoie de mine, în orice situație, voi ajuta handbalul românesc”, a declarat Aurelia Brădeanu.

Palmaresul său este unul impresionant: campioană europeană și mondială de tineret, medaliată cu argint mondial în 2005, bronz european în 2010 și bronz mondial în 2015, participări la JO din 2000, 2008 și 2016, 6 titiluri de campioană a României, 6 titluri de campioană a Ungariei și un trofeu Champions League cu CSM București!

Echipa antrenată de Martin Ambros a pierdut clar, 24-29 în fața selecționatei Ungariei, condusă excelent în teren de Anita Gorbicz și de pe margine de danezul Kim Rasmunssen, antrenorul care a stat pe banca lui CSM București la triumful din Liga Campionilor!

România va debuta pe 5 decembrie la Campionatul European din Suedia, unde va juca într-o grupă infernală, cu Norvegia, Rusia și Croația.

Sursa : reporterntv.ro

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici