Tunelurile energetice secrete din Munţii Bucegi. Au produs insomnie generală şi cutremure, trei ani la rând

Tunelurile energetice secrete din Munţii Bucegi. Au produs insomnie generală şi cutremure, trei ani la rând

Pe lângă frumuseţea lor extraordinară care atrage mii de turişti în fiecare săptămână, Munţii Bucegi sunt consideraţi a fi şi un pol de energie foarte puternic. Există câteva fenomene ce nu au putut fi explicate, cum ar fi cutremurele de la ore fixe şi insomniile care au cuprins un oraş întreg.

Pe blogurile de profil se pune că este cea mai încărcată zona energetic şi chiar că ar exista nişte galerii subterane secrete pe sub Munţii Bucegi. Chiar dacă ipotezele avansate de pasionaţii de paranormal nu au fost încă dovedite ştiinţific, în trecut, au existat câteva fenomene stranii pentru care nimeni nu le poate explica.

În 1993 oamenii din Buşteni au avut insomnii timp de două săptămâni. Se spune că erau odihniţi şi chiar euforici, deşi nu reşuşeau să doarmă noaptea. Nimeni nu a putut explica acest fenomen care a încetat brusc. Un an mai târziu au început să se producă mici cutremure, iar oamenii din zonă au fost zguduiţi cam trei ani la rând. Susţinătorii teoriei energetic din Bucegi au susţinut că seismele au avut o legătură direct cu energia produsă în tunele ascunse sub Munţii Bucegi. Specialiştii de la Institutul de Fizică a Pământului au concluzionat că acele mici seisme au fost doar nişte manifestări naturale determinate de fracturi locale ale scoarţei pământului.

Ciudat este însă faptul că în acea perioadă în Vrancea nu au fost curemure mari. În plus, seismele din zona Bucegilor se produceau zilnic şi la ore fixe. Un alt fenomen inexplicabil a fost încărcarea oamenilor cu energie care se curentau atunci când se atingeau între ei sau când atingeau obiectele pe bază de metal sau alţi conductori.

O altă manifestare stranie a fost şi apariţia într-o dimineaţă a unui curcubeu care se vedea până la Crucea de pe Caraiman, deşi afară nu plouase de câteva zile. Traian Trufin, muzeograf în Prahova şi cercetător al fenomenelor paranormal a povestit în repetate rânduri pe site-urile de profil, fenomele stranii din Bucegi. „În 1993, timp de două săptămâni, în partea de sud a oraşului, oamenii aveau insomnii, indiferent de vârstă. M-am gândit că sunt emanaţii de noxe de la fabrica de hârtie. Nici vorbă de aşa ceva.

 

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici