Un milionar a construit copia exactă a arcei lui Noe. Vizitatorii rămân uimiți de ceea ce văd în interiorul ei!

Un milionar a construit copia exactă a arcei lui Noe. Vizitatorii rămân uimiți de ceea ce văd în interiorul ei!

Olanda este o țară foarte liberală, cu toate acestea anume un olandez a fost acela care a decis să construiască copia exactă a arcei lui Noe. Este vorba de Johan Haiebers, un milionar care în copilărie visa multe coșmaruri despre potop. Anume acestia l-au determinat la maturitate să construiască arca legendară.

Construcția arcei a costat peste un milion de dolari și a durat 3 ani. Aceasta nu este prima arcă a olandezului. Cu puțin timp în urmă el construise încă o arcă, dar de două ori mai mică decât aceasta. Ea a avut o mare priză la turiști, de aceea milionarul întreprinzător a decis să mai facă o arcă în mărime originală.

Arca are o mărime impresionantă: 133 metri în lungime, 22 în lățime și 13 în înălțime” Acestea sunt mărimile sugerate de Biblie. Cântărește această construcție din lemn peste 3 mii de tone.

Arca este situată în orașul Dordrecht. În interior se află un restaurant, un cinematograf și multe animale în mărime naturală. Foarte mult aș vrea să văd această arcă. Data viitoare când ajung în Olanda, neapărat o să merg în Dordrecht să văd această minune biblică!

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci neapărat distribuie-l prietenilor și rudelor tale pe Facebook. Poate le stârnești și lor pofta de a vizita arca lui Noe.

Sursa: Inside Edition

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici