VIDEO: La noi e istorie, dar in Africa i-a scos din incurcatura. Uite ce-au facut africani cu o Dacie 1310

VIDEO: La noi e istorie, dar in Africa i-a scos din incurcatura. Uite ce-au facut africani cu o Dacie 1310

Maşinile produse în ”Epoca de Aur”, de fapt singurele din România la acea vreme, ne-au scos de multe ori din încurcătură. Când vorbeau de vechile Dacii, toţi se gândeau la faptul că se puteau ”repara” aproape de fiecare dată cu sârme de pe marginea drumului. Iată că, prin alte părţi ale globului, se poate mult mai mult….

Maşinile produse la Piteşti, şi pentru care familiile de români se înscriau pe liste, depuneau banii la CEC şi aşteptau 10 ani să le cumpere, au ajuns şi în multe zone ale globului, la export. Fie că este vorba de ţări din Africa sau America Latină, bătrâna Dacie 1310 a făcut senzaţie la vremea ei.

Nu se mai produce însă de aproape un sfert de secol, iar pe şoselele din România e din ce în ce mai rară… Nu se poate spune însă asta despre ţările sărace din Africa, aşa cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Maşina, în varianta break, este practic deformată de cantitatea imensă de bagaje de pe plafon şi practic orice colţ liber din interiorul maşinii. Nici măcar uşile nu se mai închid, trei oameni chinuindu-se pe rând să le trântească. Rabla mai pleacă de pe loc doar dacă este împinsă de cele trei persoane, atât de mare este cantitatea pe care o cară!

VIDEO AICI

https://www.facebook.com/haihuionline/videos/603922373123287/

Sursa : haihui.info

You Might Like These

Leave a Comment

x
Aboneaza-te aici